AutoFocus 1.0.1 Now available!

autofocus-splash-101

Fixes:

  • Adds IE6 & IE7 support (still a work in progress but FAR better than before).
  • Fixes the ‘Leave a comment’ page jump link.
  • Fixes images on the home page using the blog formatted index.php template file.
  • Fixes image ‘floating’ issue in the front page template that broke the image alignment.
  • Improved static navigation arrows for an easier UX.
  • Now pulls the ‘large’ (800px wide) image instead of the full size image for CSS backgrounds on the homepage (Images loads faster as a result).
  • Adds EXIF Data to image attachment pages (However, Shutter Speed does not work).
  • Fixes borders and shadows for Firefox 3.5 and Safari 4.
  • Reworked comments section to include Pings.
  • New 404 template that adheres to the site’s format.

Download it here.

IMPORTANT: If you’ve made modifications to your AutoFocus theme, you may want to back up your current version before over-writing the files, so that you don’t lose anything.

A big thanks goes out to Walker for some insight into pulling EXIF data from images uploaded to WP.

Also thanks for all of the GREAT comments I keep receiving about AutoFocus. I really appreciate it! If you find any bugs or errors which is kind of inevitable, please be sure to leave a comment so that I can include fixes/corrections in the next update.

Filed under News, Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.

159 Comments

  1. Posted Jan 19, 2010 at 10:33 pm | Permalink

    Dear Allan. Thank you for a wonderfull theme to work with. I have made a new danish site about obscure music with it, and it works great!
    denobskurekolonne.dk

    Love
    Peter :-)

  2. Cory
    Posted Jan 21, 2010 at 5:11 pm | Permalink

    How wide does an image need to be to prevent it from tiling in the first image block on the main page? Thanks (and I love this theme)!

  3. Posted Jan 24, 2010 at 12:22 pm | Permalink

    Great theme, I’m just having 1 problem: The RSS page soes not work with chrome, it just comes up with the code, it works perfectly in IE.

    Is there a reason for this/a way to get round this?

  4. frank
    Posted Jan 29, 2010 at 6:14 pm | Permalink

    Hi there I love your theme. I would also love to put some videos instead of pictures. Is there any way of doing this or is this so to speak – “out of focus” ? for this theme ;-)

    Any help would be greatly apprecaited!
    Frank

  5. damien
    Posted Feb 2, 2010 at 4:02 am | Permalink

    just installed last wordpress and autofocus theme and browse doesn’t appear and single post page
    the <> for previous and next page doe’snt work too. i’ve been looking everywhere and nothing get them work.

    PS no modification where made all code is pure original.

    Any idea?

    PS the <> appears on home page

  6. Posted May 6, 2010 at 3:21 pm | Permalink

    I want to add widgets to my sidebar. for Autofocus. Io want a txt widget that has a disclaimer, a word cloud, and I want to adsense.
    I don’t know what I’m doing wrong. Do I have to go inside the php files and do this?

  • Categories

  • Archives